След дълга пауза от около два месеца, клубният футбол на най-високо

...
След дълга пауза от около два месеца, клубният футбол на най-високо
Коментари Харесай

Клубният футбол на най-високо ниво се завръща с топ коефициенти от efbet



След дълга пауза от към два месеца, клубният футбол на най-високо равнище се завръща! След като българската efbet лига започва още през юли месец, при започване на август се подновяват и битките в най-популярните футболни шампионати на планетата. 

Причината за ранния старт, несъмнено, е предстоящото Световно първенство по футбол, което ще се проведе за първи път през зимата. Много от клубовете не са удовлетворени от този факт, само че почитателите на футбола и спортните залози сигурно са, тъй като още от първата седмица на август ще могат да се любуват на най-оспорваните мачове всяка седмица в идващите няколко месеца. 

efbet лига открива август с няколко забавни дербита 

След няколко анулирани мача в последните 2 седмици, Левски още веднъж излиза на българския фронт, като в неделя вечер ще се изправи против Пирин (Благоевград). Двубоят ще е тъкмо 69 часа след края на срещата между " сините "  и Хамрун в Малта, като борбата е на стадион " Георги Аспарухов ". Левски е сериозен любимец в срещата с 1.25* коефициент, до момента в който триумф за  " орлетата "  е оценен на 14.00* от efbet. 

``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР